Coneixem el barri (P3)

Aquest matí, els nens i nenes de la classe dels pollets hem visitat alguns dels oficis del barri. Hem conegut la simpàtica Dora, la florista de la floristeria Marieta que hi ha al mateix carrer de l’escola. Ens ha ensenyat moltes plantetes i floretes i no només hem après moltes cosetes sinó que ens ha regalat una flor a cadascú!!! Que maques eren i quina bona olor feien!! Les hem guardat en aigua tal com ens ha explicat la Dora i al plegar, ens les hem emportat a casa on ben segur que les cuidarem cada dia canviant l’aigua. Gràcies per tot Dora!
Hem seguit el nostre recorregut tot visitant els Pinsos Trepat, el forn Valero, el mecànic Cecauto, el tren de rentat Car wash, la fruiteria Superverd i hem acabat visitant una botiga de rebosteria.
Hem conegut la Mònica, la respostera de Núvols i petits tresors del carrer de darrere l’escola i el millor de tot és que hem pogut esmorzar unes galetones de vainilla boníssimes que havia fet ella!!. Gràcies Mònica!! Estaven tan bones que han durat ben poc a les nostres mans. Ens ho hem passat molt bé i ens ha encantat conèixer alguns dels oficis del barri!!

Gràcies a tots/es!