Colònies Ed. Infantil

Dijous i divendres, el cicle d’Educació Infantil hem marxat de colònies. A partir del Drac Miquel hem gaudit dos dies plens d’aventures i diversió.  Amb l’ajuda d’en Roi, el cuidador del Drac Miquel, hem descobert els secrets i curiositats més divertits d’aquestes fantàstiques criatures màgiques i hem ajudat el Drac de Can Ribas a recuperar el seu necesser per poder tornar a fer vida normal. Gràcies a la màgia, la fantasia, la imaginació i els valors de l’amistat i el companyerisme, hem aconseguit resoldre totes les proves que ens esperaven a Can Ribas.

-L’HORA DEL BANY: Hem fet una gimcana on hem pogut veure que el nostre drac és molt presumit, però sembla que també una mica despistat.

-VIATGE AL GRAN ROC DELS DRACS
Seguint un mapa i unes pistes hem descobert moltes coses sobre el Drac Miquel. Heu vist mai un ou de drac? Nosaltres sí!
-VISITA A LA CABANA DEL DRAC MIQUEL
Allà ens esperava una sorpresa! El drac Miquel ens ha deixat disfresses per poder fer una festa de bombolles disfressats com ell!
Si de dia ens ho hem passat pipa, no us imagineu com ens ho hem passat durant la nit, jugant i de confidències tots plegats!
Com ens agrada compartir moments i experiències tots junts: pollets, micos i elefants!!