4 alumnes de l’ESO presenten la seva màquina correctora d’exàmens a l’Exporecerca Jove

La Marina, la Sofia, l’Adrià i el Jiawen van presentar el seu treball a l’Exporecerca Jove. Aquest treball consistia en la creació d’una màquina que corregeix automàticament els exàmens. Durant 3 dies van estar defensant oralment el seu treball a la Farga de l’Hospitalet. Si cliqueu damunt el títol tindreu més informació i accedireu a un vídeo on veureu a aquets 4 alumnes en acció.

Tot plegat va ser una experiència molt profitosa ja que vam barrejar una part molt intensa de coneixements científics amb molts moments lúdics on els alumnes van conèixer alumnes d’altres escoles i d’altres comunitats amb els quals van establir vincles d’amistat.

Per altra banda, els alumnes van defensar amb molt mèrit el seu treball davant els nombrosos jurats que anaven passant i també davant el públic que estava interessat en conèixer el seu projecte. D’aquesta manera els alumnes van poder treballar continguts molt importants que estan relacionats amb les competències relatives a l’expressió oral i també amb temes d´autocontrol emocional (van haver d’aprendre a gestionar amb eficiència la seva actitud per tal de donar una imatge de màxima serietat i de màxim compromís davant els jurats). Enhorabona a tots els alumnes per haver portat aquest treball tan meritori a terme i per haver invertit tan esforç i tantes ganes.

A continuació podeu veure un vídeo.