Visita a la Fundació CRAM (C. Inicial)

Avui els astronautes (1r) i les girafes (2n) hem anat d’excursió a la Fundació CRAM (Conservació i Recuperació d’Animals Marins).
Ens han explicat que treballen per millorar el medi aquàtic, en concret s’encarreguen d’ajudar a animals marins que es troben en perill d’extinció i que pateixen alguna malaltia o estan ferits a les nostres platges.
És una Fundació sense ànim de lucre que investiga i treballa per conservar i recuperar la flora i la fauna marina, de manera que tots ens conscienciem i sensibilitzem amb les problemàtiques que ens trobem al nostre mar Mediterrani, com per exemple els pescadors que utilitzen tècniques de pesca agressives poc respectuoses i capturen animals que no necessiten per al consum o les deixalles de plàstic que nosaltres deixem anar a les platges.La seva missió és la protecció de la biodiversitat marina enfront d’amenaces globals, a través d’accions locals.
Hem pogut fer una visita guiada per totes les instal·lacions veient i coneixent les funcions i les tasques que desenvolupen els treballadors d’aquest centre. Ens han presentat les seves tortugues i maquetes de taurons i foques.
Ens ho hem passat molt bé i esperem ajudar a millorar amb petites accions el nostre món marí.