Les colònies d’Infantil

Ja han arribat les Colònies tan esperades (Educació Infantil). Els alumnes més petits de l’escola hem marxat de Colònies a Can Montcau (La Roca del Vallès). En arribar vam esmorzar per agafar forces per fer diferents activitats durant tot el dia (àlbums al final de l’escrit)
La primera activitat va ser estampar la silueta d’un conill de Pasqua a la nostra samarreta i ens van quedar molt boniques. Després de dinar vam fer un recorregut per la granja per veure les característiques dels animals. Vam observar els xais, les cabres, les ovelles, els conills, etc. Ens va agradar molt tenir contacte directe amb ells. Fins i tot vam munyir una vaca i vam donar el seu menjar a les gallines. Es va fer l’hora de sopar i ens van preparar una sopa ben calenta per fer el joc de la nit.
El Pol i la Isabel ens van explicar una història molt interessant en què nosaltres teníem una missió: havíem de trobar els conills amagats en el bosc amb l’ajuda de les nostres lots. Vam aconseguir 55 conills, va ser una aventura molt exitosa.
Després de gaudir amb aquesta missió havíem de descansar i vam anar a dormir amb els nostres companys i companyes, quina il·lusió!
L’endemà, després de fer un bon esmorzar, vam fer la nostra mona de Pasqua com a bons pastissers, en Pol i la Isabel ens van ensenyar el forn on després les vam coure, va ser molt divertit!
Finalment, vam dinar i a l’escola vam tornar. Ja estem desitjant que arribin les Colònies del proper any!
Àlbum P3
Àlbum P4
Álbum P5