Gestió emocional en els infants

L’Escola organitza un nou taller-xerrada per a famílies que tinguin fills/es a d’Educació Infantil (gratuït): “Per on començo? Necessito eines“.
L’objectiu és que les famílies que assistiu sortiu amb diferents eines i pautes parentals que pugueu utilitzar a casa i a l’escola. No us ho perdeu! Us esperem el proper dimecres 8 de febrer a les 17.15h a la sala d’actes de l’Escola. amb servei de canguratge també gratuït mentre duri el taller.

Per inscriure’s, premeu el següent enllaç: INSCRIPCIÓ o bé trucant al 93 716 47 60 o per whatsapp al 689 25 67 02.

Sovint davant d’un comportament desagradable de l’infant tendim a focalitzar-nos en aquesta conducta i no prenem atenció en quina emoció hi ha al darrera i de quina manera s’està gestionant.
Per poder atendre el comportament cal connectar amb l’emoció. Com diu Daniel Siegel “Primer la connexió i després la correcció” -> Aprendre a respondre enlloc de reaccionar.

La xerrada serà a càrrec de Mariona Bombardó, psicòloga especialista en gestió i acompanyament emocional al capdavant del projecte “Benvinguda emoció” i autora dels contes “Cala somriure” i “La recepta del somriure”.

Parlarem sobre límits, normes, rutines…, de com ajudar els nostres fills a gestionar les emocions…. i molts temes més que ens preocupen com a pares en l’educació i criança dels fills.

 

Xat
1
Vols contactar amb nosaltres?