El proper 19 de febrer, l’escola obre les seves portes (de 10h a 13h) per a totes aquelles famílies que estigueu interessades en conèixer el nostre projecte educatiu i aprofitar per fer una visita guiada pels diferents espais del col·legi.

Reunions informatives (Infantil)

Si teniu interès en saber quin és el nostre projecte pedagògic podeu assistir a les xerrades informatives que farem a les 10h, a les 11h i a les 12h. Les mestres d’Ed Infantil, la direcció i el personal administratiu de l’escola us detallaran tots els aspectes més rellevants de l’etapa d’Infantil així com també del funcionament del centre. Les xerrades acabaran amb una visita a les instal·lacions del centre.    

Per assistir a aquestes reunions és necessari fer una inscripció prèvia, omplint el          formulari següent (marcant opció “Reunió informativa”) o bé trucant al telèfon al 937 16 47 60

Visita guiada per l’escola (Primària i Secundària)

Si esteu interessats en etapa Primària i/o Secundària podeu venir a visitar l’escola on mestres del nostre centre us acompanyaran i us podran resoldre tots els dubtes i preguntes que tingueu.

Per assistir a aquestes reunions és necessari fer una inscripció prèvia, omplint el          formulari següent (marcant opció “Visita l’escola”) o bé trucant al telèfon al 937 16 47 60

Entrevistes personalitzades (Infantil, Primària i Secundària)

També oferim la possibilitat a totes aquelles famílies que, per la raó que sigui, no poden assistir a la Jornada de Portes Obertes, a concertar una entrevista personalitzada amb la directora pedagògica de l’escola. Les hores seran convingudes i ens adaptem a la disponibilitat de les famílies.

Per concertar l’entrevista, cal que s’ompli aquest formulari o bé trucant al telèfon  937 16 47 60