Els elefants i la piràmide de l’alimentació saludable

Com ja sabeu, a l’escola treballem el Programa de Salut Integral per ajudar els infants i joves a adquirir hàbits saludables, que els acompanyin al llarg de la seva vida i que els permetin assolir un benestar òptim i una major qualitat de vida.
Durant aquest confinament, els alumnes de la classe dels elefants, s’han volgut unir al Dr. Ruster per conscienciar a la gent sobre portar una bona alimentació i han realitzat la seva pròpia piràmide. En aquesta veureu quins han de ser els aliments més freqüents i quins més ocasionals en el nostre dia a dia.
Han après que una bona alimentació ens fa sentir bé, amb energia, alegria i vitalitat; ja que tots els aliments són essencials per viure. La piràmide de l’alimentació ens ajuda a veure quina és l’alimentació variada i proporcional pel nostre cos, per aconseguir una dieta sana i equilibrada. També ens expliquen que hem de seguir altres consells de salut com per exemple: menjar en uns horaris correctes, beure molta aigua per hidratar el nostre cos, fer esport, etc.
Per tant, després d’aquestes recomanacions de salut esperem que durant l’estiu continueu tots i totes amb uns bons hàbits d’alimentació i així tornar al setembre amb molta energia per començar el nou curs escolar.